Raktáron 3-4 nap 36 hó Súly: 3 kg  Gyártó: Hauser »

Hauser CE-934 15 baros kávéfőző

Akciós!
A Szarvasi CM-4677-es 15 baros kávéfőző már nem elérhető, ezért kerestün a választékunkba egy szintén15 baros kávéfőzőt. De ez a kávéfőző többet is tud és többet is nyújt! Egy kávéfőző amivel kapszulás és őrölt kávét is készíthetünk! Így jó valsztás…
28 880 Ft 26 980 Ft
(21 244 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 269 pont

A Szarvasi CM-4677-es 15 baros kávéfőző már nem elérhető, ezért kerestün a választékunkba egy szintén15 baros kávéfőzőt. De ez a kávéfőző többet is tud és többet is nyújt!

Egy kávéfőző amivel kapszulás és őrölt kávét is készíthetünk! Így jó valsztás azoknak akik a különleges ízeket (kapszulákat) is ki akarnak próbálni, vagy vendégeinek szeretne kedveskedni különleges ízekkel, de ő maga a hagyományos darált kávéból készült kávéról sem akar lemondani.

Ezzel a készülékkel készíthet eszpresszót és hosszú kávét is, melynek mennyiségét igényeinek megfelelően állíthatja be. (Egyszerre csak egy adagot tud készíteni, de gyorsan.)

A készülék alkalmas 3 különböző típusú kávékapszula (Nespresso®, Lavazza®; DolceGusto®) és ezek utángyártott, másolatainak lefőzésére, de akár őrölt kávéval is használható. Kompakt kivitelének köszönhetően a legkisebb konyhában is elfér.


15-20 Bar nyomásnak köszönhetően extra habos kávét fogyaszthat.
Levehető 0,6 literes víztartályát könnyedén feltöltheti a csap alatt.
A készülék használaton kívül automatikusan kikapcsol. A gyári alapbeállítások szerint a készülék 15 perc után kikapcsol, ha nincs használatban és az összes jelzőfény kialszik.

(Ha a kapszulát nem veszi ki a készülékből, akkor csöppögést tapasztalhat. A még a kapszlában lévő víz cseppegehet. Ha kiveszi a készülékből a cseppegés megszűnik.)

Csúszásgátló lábakkal van ellátva!

Tartozékok: 3 db adapter (ebből kettő a kapszulás kávéfőzéshez, egy pedig az őrölt kávé főzéséhez). 

Teljesítmény: 1450 W

Zajszint: 65 dB

A termékre 3 év a jótállási idő!

 

 

Szín: piros, fehér

Szállítás

Barion

Házhozszállítás


A szállítási díjak azon múlnak, hogy hová kéri a terméket, és a csomag milyen súlyú! 0-2 kg-ig 1.280 Ft. 2,1-5 kg-ig 1.480 Ft. 5 kg felett 1.990 Ft.

A termék súlya 3.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 480 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

Postán maradó, postapontra szállítás


Postán maradó: a csomagot az Ön által választott postára kézbesítjük. Posta pont: a csomagot az Ön által választott MOL töltőállomásra vagy Coop élelmiszerüzletbe kézbesítjük. Csomagautomata: a csomagot az Ön által választott Magyar Posta által üzemletet csomagautomatába szállítjuk ki.

A termék súlya 3.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 280 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxposta csomagautomata


FOXPOST csomagautomata választása esetén a kiválasztott csomagautomatából vehető át a küldemény.

Szállítási díj: 980 Ft
Barion

Külföldi címre való szállítás


Ha külföldre kéri a szállítást, akkor fel fogjuk Önnel venni a kapcsolatot és tisztázzuk a szállítási díjat! A Vásárló kérheti, hogy a termék szállítását saját költségén oldhassa meg külföldre. Szolgáltató a szállítási díj megfizetését követően teljesíti a megrendelést, amennyiben Vásárló a szállítási díjat nem fizeti meg Szolgáltató számára, vagy a saját szállítást nem oldja meg az előre egyeztetett időpontig, Szolgáltató a szerződést felmondja.

Szállítási díj: 18 000 Ft

Vásárlói értékelések


2021-01-06

Megfelel az elvárásoknak.


2020-07-28

A pohár rész lehetne magasabb, hogy naggyobb bögre is alá férjen

Hasonló termékek