Az utánvéttel történő fizetés helyett inkább ajánljuk a bankkártyás fizetési lehetőségét, ezzel is minimálisra csökkentve a személyes érintkezést átvételkor. A fizetés a Barion rendszerén keresztül történik, nem kell regisztrálni!

Mi lesz a Szarvasi gyárral, a termékekkel?

Olyan hírek vannak most, hogy bezár a szarvasi gyártó üzem. Megszűnik a gyártás. Valóban komoly bajban van a cég, de azért nem minden fog eltűnni.

Olyan híreket lehet olvasni, hogy a gyár bezár, embereket küldenek el. A hír sajnos igaz, azonban még egy jó darabig biztosan lesznek Szarvasi kávéfőzők a piacon és az alkatérszek és kiöntők is elérhetők lesznek. Évente kb. 100 ezer kávéfőzőt értékesített a cég, ehhez szükség lesz még egy darabig mindenféle kiegészítő termékre, amit külső gyártők is készítenek, így ez független a központi gyártól.

Még a kávéfőző márka megmentésére is van esély, külön cégbe szervezhetik a gyártást és a forgalmazást. Így bátran lehet továbbra is a kávéfőzőket vásárolni. 20 embert egy új cég át is vett, ami a gyár területén bérel helyet magának!

Ha elromlik a termék, akkor pedig a szervíznek a javítást a jótállási idő alatt vállalni kell, vagy csereigazolást kell kiadjon ha nem tud javítani!