800014000214 Raktáron 3-4 nap Súly: 0.5 kg  Gyártó: Hauser »

RB-500 vákumfólia

Általánosan használható vákuumfólia fóliahegesztőkhöz. A méret: 5m hosszú és 25 cm széles, légcsatornás fólia található a dobozban.  A bordázott kivitel növeli a vákuumozás hatékonyságát. Praktikus vágókéssel van ellátva a csomag, ez segíti a pontos és egyenes vágást!…
2 880 Ft
(2 268 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 28 pont

Általánosan használható vákuumfólia fóliahegesztőkhöz. A méret: 5m hosszú és 25 cm széles, légcsatornás fólia található a dobozban.  A bordázott kivitel növeli a vákuumozás hatékonyságát. Praktikus vágókéssel van ellátva a csomag, ez segíti a pontos és egyenes vágást!

Gyárilag a a Hauser VS-330 vákuumfóliázó fóliája, de természetesen a többi készülékhez is használható, ahol a mértete megfelelő lehet.

 

Szállítás

Barion

Házhozszállítás


A szállítási díjak azon múlnak, hogy hová kéri a terméket, és a csomag milyen súlyú! 0-2 kg-ig 1.280 Ft. 2,1-5 kg-ig 1.480 Ft. 5 kg felett 1.990 Ft.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 280 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

Postán maradó, postapontra szállítás


Postán maradó: a csomagot az Ön által választott postára kézbesítjük. Posta pont: a csomagot az Ön által választott MOL töltőállomásra vagy Coop élelmiszerüzletbe kézbesítjük. Csomagautomata: a csomagot az Ön által választott Magyar Posta által üzemletet csomagautomatába szállítjuk ki.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 080 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxposta csomagautomata


FOXPOST csomagautomata választása esetén a kiválasztott csomagautomatából vehető át a küldemény.

Szállítási díj: 980 Ft
Barion

Külföldi címre való szállítás


Ha külföldre kéri a szállítást, akkor fel fogjuk Önnel venni a kapcsolatot és tisztázzuk a szállítási díjat! A Vásárló kérheti, hogy a termék szállítását saját költségén oldhassa meg külföldre. Szolgáltató a szállítási díj megfizetését követően teljesíti a megrendelést, amennyiben Vásárló a szállítási díjat nem fizeti meg Szolgáltató számára, vagy a saját szállítást nem oldja meg az előre egyeztetett időpontig, Szolgáltató a szerződést felmondja.

Szállítási díj: 18 000 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek