Rólunk

Vállalkozásom 2013 óta foglalkozik elektronikus kereskedelemmel, azóta igyekszünk vevőinket maximálisan kiszolgálni, igényeiknek 100 százalékban megfelelni. A http://szarvasikavefozok.hu oldalt 2017-ben hoztam létre, felismerve azt, hogy igény van ezen márkájú kávéfőzők alkatrészeire, kiöntőire, így létrehoztuk ezt az oldalt, hogy a vásárlók könyen és gyorsan tudják pótolni a hányzó alkatrészt, vagy pedig be tudják szerezni az új Szarvasi kávéfőzőjüket. Mert ez a márka még mindig fogalom!

2019 elején olyan hírek láttak napviágot, hogy a gyár csődbe ment és megszűnt a gyártás. A Vasipari Zrt. sajnos valóban csődbe került és beszüntette a gyártást, de lesz cég aki folytatni fogja a termékek gyártását, a beszállítók pedig továbbra is készítik az alkatrészeket!

Jelenleg még egy webáruházat üzemeltetünk, ahol szintén kávéfőzők, alkatrészek és egyéb műszaki termékek rendelhetőek meg, de ha igény van szívesen beszerzünk bármilyen más műszaki terméket is azokon a csatornákon keresztüln amelyek kiépültek az elmúlt évek alatt. Ha egyedi giénye van, akkor is bátran keressen az elérhetőségeinken, igyekszünk segíteni!