Az utánvéttel történő fizetés helyett inkább ajánljuk a bankkártyás fizetési lehetőségét, ezzel is minimálisra csökkentve a személyes érintkezést átvételkor. A fizetés a Barion rendszerén keresztül történik, nem kell regisztrálni!

Szarvasi okos kávéfőző

Új, innovatív kávéfőző készülék alaptípusának kifejlesztésére tesz kísérletet a szarvasi gyár. A kutatás célja, egy olyan készülék kialakítása, amely alkalmas szabályozható koffeintartalmú, illetve minőségű kávé főzésére.

Az alábbi kísérleti fejlesztési tevékenységek valósultak meg 2016. október 1. óta pályázati forrásból:

Új kazán kifejlesztése a könnyebb, gyorsabb felfűtés, energia-hatékonyabb, finomabban szabályozhatóbb működés érdekében,a költséghatékonyabb előállíthatóság miatt, kisebb falvastagság, a fűtőtest-beöntés hibáira visszavezethető meghibásodás csökkentése, kisebb teljesítmény-felvételű fűtőtest alkalmazhatósága szem előtt tartása mellett.

Digitális vezérlés kifejlesztése, hőfok/nyomás szabályozása előre programozható, felhasználó által befolyásolható, vagy választható, paraméterek szerint, ez majd lehetővé teszi a folyamatos fejlesztését, új funkciókkal való ellátását

 

LCD kijelző vezérlésel, a működéssel kapcsolatos információk megjelenítése is megtörténhet.

A fejlesztendő kávéfőző kényelmi funkcióinak kialakítására is figyelmet fordítottak, így időzítethető indítás lesz, a kijelzőnek köszönhetően megtörténik a hátralévő idő kijelzése, a program végének jelzése, szerviz igény kijelzése, és melegen-tartás funkció is lesz a lefőtt kávéra.

A kávéfőző alacsony nyomáson (2,5 – 4 bar) változtatható koffein tartalmú kávé készítésére lesz alkalmas.

 

Okos funkciókat is kapna a készülék, wifi hálózat segítségével, mobiltelefonos applikációról történő vezérlését - főzési paraméterek kijelzését - kávé elkészültekor, illetve hiba észlelésekor hangjelzés adása - szerviz üzemmódban információk megjelenítése pl.: lefőzött kávé adagok száma - opcióként gőzölő szelep működtetése - beállításokat kapacitív érzékelők segítségével változtathatjuk 

A projekt eredményeként bekövetkező fejlesztéseknek köszönhetően a kávéfőzőn kényelmi, energiatakarékossági és védelmi funkciófejlesztésein túlmenően új, a mai lakberendezési trendeknek megfelelő dizájnfejlesztés is történik, mely egyesíti az elmúlt korok tradícióit és a jelen kor elvárásait.