Raktáron 3-4 nap Súly: 0.5 kg

Szarvasi szerelt 6 személyes kiöntő

Németországban készült üveg kávékiöntő a Szarvasi kávéfőzőkhöz (az SZV-618-hoz és a CM-4677-es 15 baros kávéfőzőhöz nem megfelelő)! Annyiban más, hogy más nyéllel, fogóval készül. A műanyag részek miatt nagy előnye a gyári kiöntőhöz képest, hogy mikrohullámú sütőbe…
2 280 Ft
(1 795 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 22 pont

Németországban készült üveg kávékiöntő a Szarvasi kávéfőzőkhöz (az SZV-618-hoz és a CM-4677-es 15 baros kávéfőzőhöz nem megfelelő)! Annyiban más, hogy más nyéllel, fogóval készül. A műanyag részek miatt nagy előnye a gyári kiöntőhöz képest, hogy mikrohullámú sütőbe betehető, így melegíthető a kávé abban is!

Ezt csak egy színű, fekete fogóval szállítjuk! Tető nélkül szállítjuk, ha szükség van tetőre, akkor az is megrendelhető!

A Szarvasi kávéfőzők egyes típusaihoz megfelelő:

  • UNIPRESS
  • CAFE LUX
  • MINI ESPRESSO
  • CAFE BRILL
  • ESPRESSO

 

Szállítás

Barion

Házhozszállítás


A szállítási díjak azon múlnak, hogy hová kéri a terméket, és a csomag milyen súlyú! 0-2 kg-ig 1.280 Ft. 2,1-5 kg-ig 1.480 Ft. 5 kg felett 1.990 Ft.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 280 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

Postán maradó, postapontra szállítás


Postán maradó: a csomagot az Ön által választott postára kézbesítjük. Posta pont: a csomagot az Ön által választott MOL töltőállomásra vagy Coop élelmiszerüzletbe kézbesítjük. Csomagautomata: a csomagot az Ön által választott Magyar Posta által üzemletet csomagautomatába szállítjuk ki.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 080 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxposta csomagautomata


FOXPOST csomagautomata választása esetén a kiválasztott csomagautomatából vehető át a küldemény.

Szállítási díj: 980 Ft
Barion

Külföldi címre való szállítás


Ha külföldre kéri a szállítást, akkor fel fogjuk Önnel venni a kapcsolatot és tisztázzuk a szállítási díjat! A Vásárló kérheti, hogy a termék szállítását saját költségén oldhassa meg külföldre. Szolgáltató a szállítási díj megfizetését követően teljesíti a megrendelést, amennyiben Vásárló a szállítási díjat nem fizeti meg Szolgáltató számára, vagy a saját szállítást nem oldja meg az előre egyeztetett időpontig, Szolgáltató a szerződést felmondja.

Szállítási díj: 18 000 Ft

Vásárlói értékelések


2019-08-25

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek