Készlethiány 3-6 nap 12 hó Súly: 3 kg  Gyártó: Szarvasi »

Szarvasi SZV-624 kávéfőző

6 adag dupla kávé főzésére alkalmas kávéfőző 2 és 6 személyes kávészűrővel Hőszigetelt műanyag burkolat Skálázott üveg kiöntőedény Világító hálózati kapcsoló Biztonsági szelepes zárócsavar Csúszásmentes talp. 0,6 literes víztartály. Több színben kapható:…
17 880 Ft
(14 079 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 178 pont
Készlethiány!
6 adag dupla kávé főzésére alkalmas kávéfőző 2 és 6 személyes kávészűrővel Hőszigetelt műanyag burkolat Skálázott üveg kiöntőedény Világító hálózati kapcsoló Biztonsági szelepes zárócsavar Csúszásmentes talp. 0,6 literes víztartály.
Több színben kapható: fehér, sárga, zöld, fekete, bordó és szürke.

Magyar nyelvű használati innen tölthető le:
Szarvasi kávéfőzők használati útmutatója
Szín: fehér, bordó, szürke

Szállítás

Barion

Házhozszállítás


A szállítási díjak azon múlnak, hogy hová kéri a terméket, és a csomag milyen súlyú! 0-2 kg-ig 1.280 Ft. 2,1-5 kg-ig 1.480 Ft. 5 kg felett 1.990 Ft.

A termék súlya 3.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 480 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

Postán maradó, postapontra szállítás


Postán maradó: a csomagot az Ön által választott postára kézbesítjük. Posta pont: a csomagot az Ön által választott MOL töltőállomásra vagy Coop élelmiszerüzletbe kézbesítjük. Csomagautomata: a csomagot az Ön által választott Magyar Posta által üzemletet csomagautomatába szállítjuk ki.

A termék súlya 3.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 280 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxposta csomagautomata


FOXPOST csomagautomata választása esetén a kiválasztott csomagautomatából vehető át a küldemény.

Szállítási díj: 980 Ft
Barion

Külföldi címre való szállítás


Ha külföldre kéri a szállítást, akkor fel fogjuk Önnel venni a kapcsolatot és tisztázzuk a szállítási díjat! A Vásárló kérheti, hogy a termék szállítását saját költségén oldhassa meg külföldre. Szolgáltató a szállítási díj megfizetését követően teljesíti a megrendelést, amennyiben Vásárló a szállítási díjat nem fizeti meg Szolgáltató számára, vagy a saját szállítást nem oldja meg az előre egyeztetett időpontig, Szolgáltató a szerződést felmondja.

Szállítási díj: 18 000 Ft

Vásárlói értékelések


2020-12-30

A tetején alig van fogás,a kiöntö ha egy mm rel arrébb kerül behelyezesre,a kávé mellé megy,nekem nem jött be ez a konstrukció. A régi jobb volt, sajnálom,hogy nem azt vettem. Egyébként jó kávét főz,mint a régi típus. A forma nem jó.


2020-02-07

Tökéletes


2019-07-04

Nagyon szèp


2019-03-29

Imádom ezt a kávéfőzőt. Kettő van belőle.. Az egyik 6 éve van már meg. Azért rendeltem még egyet, hogy ha ne adj isten évek múlva elhasznalódik, tudjam rögtön pótolni. Annyira szeretjük.

Hasonló termékek