Készlethiány Súly: 1 kg

Szarvasi 2 személyes kotyogó kávéfőző

2 csésze kávé elkészítésére alkalmas hagyományos kávéfőző: Biztonsági szeleppel Fényezett alumíniumtesttel, fekete festett aljjal. Nem igényel elektromos áramot, gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon is kitűnő aromájú eszpresszó kávé készíthető. Jellegzetes…
6 480 Ft
(5 102 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 64 pont
Készlethiány
2 csésze kávé elkészítésére alkalmas hagyományos kávéfőző:
Biztonsági szeleppel
Fényezett alumíniumtesttel, fekete festett aljjal.
Nem igényel elektromos áramot, gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon is kitűnő aromájú eszpresszó kávé készíthető.
Jellegzetes kotyogó hang jelzi a főzés megindulását
Könnyen tisztítható, egyszerű a használata.

Szállítás

Barion

Házhozszállítás


A szállítási díjak azon múlnak, hogy hová kéri a terméket, és a csomag milyen súlyú! 0-2 kg-ig 1.255 Ft. 2,1-5 kg-ig 1.455 Ft. 5 kg felett 1.990 Ft.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 255 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

Postán maradó, postapontra szállítás


Postán maradó: a csomagot az Ön által választott postára kézbesítjük. Posta pont: a csomagot az Ön által választott MOL töltőállomásra vagy Coop élelmiszerüzletbe kézbesítjük. Csomagautomata: a csomagot az Ön által választott Magyar Posta által üzemletet csomagautomatába szállítjuk ki.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 995 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxposta csomagautomata


FOXPOST csomagautomata választása esetén a kiválasztott csomagautomatából vehető át a küldemény.

Szállítási díj: 990 Ft
Barion

Külföldi címre való szállítás


Ha külföldre kéri a szállítást, akkor fel fogjuk Önnel venni a kapcsolatot és tisztázzuk a szállítási díjat! A Vásárló kérheti, hogy a termék szállítását saját költségén oldhassa meg külföldre. Szolgáltató a szállítási díj megfizetését követően teljesíti a megrendelést, amennyiben Vásárló a szállítási díjat nem fizeti meg Szolgáltató számára, vagy a saját szállítást nem oldja meg az előre egyeztetett időpontig, Szolgáltató a szerződést felmondja.

Szállítási díj: 18 000 Ft

Vásárlói értékelések


2019-01-03

A szó szerint "kotyogó" kávéfőzővel nagyon elégedett vagyok. Jobb kávét lehet vele főzni, mint más hasonló, tűzhelyre helyezendő kávéfőzőkkel. A kotyogó hangot adó, beépített szeleppel nagyobb nyomás keletkezik amikor a víz forrni kezd és a kávén keresztül nagyobb nyomással hatol át a forró víz. A terméket olyan minőséggel gyártják, hogy hosszú távon megbízhatóan használható. Olyan fogantyúval van most ellátva, amely még tartósabbnak ígérkezik, mint a sok évvel ezelőtti itthoni már ütött kopott "testvére". Ajánlani tudom mindenkinek, aki ilyet keres.

Hasonló termékek